Vi har brugt mange timer på at skabe netop dit smykke, hvorfor vi ønsker at hjælpe dig med at bevare den skinnende overflade. Derfor råder vi dig til at følge nedenstående trin, for at bevare det smukke look.

Undgå håndvask, sved og bruser
Pas på dine smykker ved at fjerne dem, før du går i bruseren, svømmer eller dyrker fysisk aktivitet. Begræns kontakten med sæbe, da belægningen kan skades på stainless steel og der kan opstå misfarvning på naturstenen. Dernæst er det en god ide at undgå at bære ringe, når du vasker hænder, da det kan medvirke til at stenen løsner sig og dit smykkes levetid bliver reduceret.

Undgå alle former for kemikalier
Vi anbefaler, at man undgår alle former for kemikalier som sæbe, cremer, hårprodukter, parfume, olier osv., da det kan skade belægningen på smykket og løsne stenen.

Undgå af sove med dine smykker 

Bevar dine smykker bedst muligt ved at undgå unødvendige slag. Dette kan formindskes ved at tage smykkerne af inden sengetid. Vi anbefaler du lægger dem i din ALEXANDER BERLING æske, som du fik med til dit smykke ved køb. Således bevares smykkerne i bedst mulig stand i længst mulig tid. 

Undgå slag med andre overflader
Ridser og buler kan dukke op på overfladeniveau. Slid er en naturlig smykkeproces, men husk, at ridser og slag ikke er inkluderet i din garanti. Så undgå derfor at slå smykket mod andre overflader. Således forlænges smykkets levetid.

Plettet smykker?
Du bærer dit smykke på arbejde, i skole, mens du hænger ud med vennerne osv. Det er din yndlingsring, halskæde eller armbånd og det tilføjer noget ekstra til dit outfit – indtil det begynder at se lidt affarvet ud. Over tid er det helt naturligt, at smykker bliver kedelige, men det betyder ikke, at de ikke kan bæres igen. Vi kalder det patina, som er det samme som slid, når det kommer på smykker. Patina forekommer på smykker, når overfladen af smykket kombineres med sæbe, kropsolier/syrer, sved og andre unaturlige stoffer. Der er forskellige grader af patina, så dine smykker ser let kedelige eller sorte ud. At være ude i verden betyder at blive bombarderet med alle slags partikler og stoffer over tid. Derfor er det vigtigt at forhindre patina og handle ansvarligt ved at følge vores vedligeholdelses råd.
Hvis der er opstået patina, kan det muligvis fjernes. Se hvordan her.

Vi opfordrer dig til at passe godt på dine smykker. Følg ovenstående vedligeholdelsesrådgivning. Ellers er det ikke muligt at gøre brug af garantien og klage over defekte produkter. ALEXANDER BERLING påtager sig intet ansvar for brugsridser eller upassende opbevaring.

Vi håber, at du vil være tilfreds med dine nye ALEXANDER BERLING smykker.