ALEXANDER BERLING er et dansk smykkebrand, som henvender sig til din kvalitetsbeviste mand. Vores inspiration tages fra den franske elegance og den engelske stil, som vi kombinerer med dansk kvalitet.

Hos ALEXANDER BERLING køber du ikke blot et smykke. Vi har tænkt på alt fra materialevalg til indpakning og sikre dig et unikt smykke, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Vores smykker er fremstillet i enten 316L stainless steel eller 925 sterling silver. Uanset om du vælger et smykke i stål eller sterlingsølv er du sikret et smykke i absolut topklasse. Derudover udvælger vi specifikt, hvilke natursten der skal anvendes, som er med til at gøre hvert enkelt smykke med natursten helt unik.

Hos ALEXANDER BERLING gør vi en ære ud af at tilbyde smykker til dig som ønsker noget ekstraordinært - hvor kvaliteten er i absolut topklasse. Vi tilbyder ringe, armbånd og halskæder. På den måde håber vi at kunne ramme noget til enhver smag og opfordre også vores kunder til at sammensætte sine personlige præferencer som man vil.

De bedste hilsner

Stifterne af ALEXANDER BERLING – Adam, Nicolai & Benjamin