ALEXANDER BERLING er et dansk smykkebrand, som henvender sig til din kvalitetsbeviste mand. Vores inspiration tages fra den franske elegance og den engelske stil, som vi kombinerer med dansk kvalitet.

Hos ALEXANDER BERLING køber du ikke blot et smykke. Vi har tænkt på alt fra materialevalg til indpakning og sikre dig et unikt smykke, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Vores smykker er fremstillet i enten 316L stainless steel eller 925 sterling silver. Uanset om du vælger et smykke i stål eller sterlingsølv er du sikret et smykke i absolut topklasse. Derudover udvælger vi specifikt, hvilke natursten der skal anvendes, som er med til at gøre hvert enkelt smykke med natursten helt unik.

Hos ALEXANDER BERLING gør vi en ære ud af at tilbyde smykker til dig som ønsker noget ekstraordinært - hvor kvaliteten er i absolut topklasse. Vi tilbyder ringe, armbånd og halskæder. På den måde håber vi at kunne ramme noget til enhver smag og opfordre også vores kunder til at sammensætte sine personlige præferencer som man vil.

Historien bag Alexander Berling 
Bag ALEXANDER BERLING står Nicolai, Adam & Benjamin, som altid har gået meget op i smykker. Vi deler alle tre den passion, at vi er fascineret af mere end blot smykket, nemlig det at skabe et personligt look igennem smykkerne. 

Vi har, før vi startede ALEXANDER BERLING, alle eget et utal af smykker, men fælles for dem alle var, at de før eller siden endte i skuffen og ej blev taget i brug igen.

Derfor ønsker vi, at skabe en unik smykkekollektion men med filosofien bag, at smykket ikke bare skal være et smykke, men skal kunne noget mere - nemlig have noget histore samt personlighed.      

Det enkelte smykkes designproces tager udgangspunkt i en by i Europa. Det kan være alt fra en unik bygning til byens landskab.

Ved køb af et af vores smykker vil du derfor altid bære et stykke historie. Har du et særligt forhold til en bestemt by? Så er det altså muligt, at bære denne by med dig resten af livet - da vi naturligvis har livstidsgaranti på alle vores smykker.

Nicolai Berthelsen - Fotograf & designer             

 

Adam Nygaard - Salg & kundeservice Benjamin Vindum - Marketing, økonomi & indkøb


De bedste hilsner

Stifterne af ALEXANDER BERLING – Adam, Nicolai & Benjamin